MAGyAR-OK! MAGyAR szÁRmazásúak! ModERn korok Nemesei! KÁN-OK!

Az előttünk korokban jóval előbb járók, az Őseink, Anyáink, Apáink, Nagyanyáink, Nagyapáink hagyatékot hagytak hátra, mindazon értékeket amikből mi mindannyian létezni, táplálkozni tudunk, a jövő kapuját őrzőkként felvigyázva.

Világainkban körültekintve többed MAGammal azt érzékelem, hogy a RENDből jóval kimozdúlva cselekszenek társaink, családjaink.
Látható sok megmozdulás ami azt a segítség látszatot kelti, hogy vannak azért akik tesznek másokért. Mindez a nagy színjáték része, közszóval élve a BIZNISZ!!!
Ezen struktúra egy PARAZITA, önnön saját részeit is bepusztító folyomány része. Ennek a fenntartásához újra és újra többletenergiákra van szűkség, ami csak helyzeti és időbeni profitot mutat ki részlegesen.

Hátrább lépve nagyobb látószögből megvizsgálva azonnal megmutatkozik a TÉNY, hogy mekkora a veszteség.

Tévednek Akik abban a képi világban (ármányban) élnek, hogy a mérleg egyik oldalát csakis úgy lehet túlsúlyozni, hogy a másik oldaláról elveszünk.

A pusztító magatartás önmagában hozza az OK-OKozatot. A TÖRVÉNYt nem tudja megkerülni semmi és senki. Bennső korrupciót építeni, tudatában lenni a cselekedetek teljes következményeinek és ezen hamis konfortzónát nem elhagyva tenni, élni, cselekedni, nemhogy ÉSZ-TE-LEN(t), de még EMBER-TE-LEN(t) is!

MAGyAR-OK! MAGyAR EMBEREK!

Üzenet: AZ-OK-hoz, Akik RENDelkeznek (még) minden feltétellel a ma még létezŐ többlet készleteik felett.

Akik a mostban az “Üzletember” szerepét öltötték magukra vajon hogyan döntenének egy olyan helyzetben ahol a harctéren a lövészárokban egy teli lőszeresládán üldögélve nézik társaikat, fegyvereikből hiányzó vagy csonka tölténytárral?

Vajon ugyanúgy vigyorognának e mint jelen helyzetben a karosszékükben hátradőlve grafikonjaikat elemezve, miszerint micsoda számok “biztosítják” a hátsójukat?

A Dominó elve minden egyes elemére vonatkozik a dominó sorra. A történés csakis időrendi, semmi más.

A MAGyAR együt LÉLEK-zik, együtt dobban minden szívvel, együtt ÉL a TEREMTŐ LÉTEZŐ-vel és minden TEREMTMÉNY-vel. Nem pusztít hanem fejleszt, épít, gyarapít. Nem LOP hanem SZÉTOSZT. Nem hódít hanem gyógyít! Nem hisz hanem TUD!

Felhívás a MAGyAR SÁRKÁNy-OK-hoz!

Bárhol is éljék a mindennapjaikat, bármit is cselekedtek a múltban,
MUTATKOZZANAK MEG!
Az elmúlásból emelkedjenek fel a LEGENDÁK-ba, az Igaz Hősök Csarnokába, hogy neveiket büszkén írjuk fel a MAGyAR NEMZET Lobogójára. Utódaik, mások utódai generációkon keresztül Tisztelettel és a legmélyebb hálával emlékezzenek, büszkén emelt fejjel éljenek.

A mai napon, azaz A.D. 2021. Kikelet havának 15-ik napján ez a lista ÜRES! Hol vannak a MAGyAROK SÁRKÁNYAI?

Kérem vegyenek példát AZ-OK-tól, Akik szintÉN próbálkoznak.

Maradok Tisztelettel,
Áldás és békessÉG

Lovag SZVETLIK Atilla
kinevezett akkreditált konzul
SZENTKORONA ORSZÁGA MAGYAR KIRÁLYSÁG

Dragons' Den UK - Egyesült Királyság

Steve Jobs – 2010 – ben keresett befektetőket.  Megjelent a BBC Dragons’ Den műsorában is, viszont a jelen levő multimilliomos befektetők nem láttak fantáziát az iPad termékcsalád jövőjében.
Mára az “álom” 2 Trillion US dollár a piacon… ->LINK<-

Bezár
error: Az oldal állandó felügyelet és védelem alatt áll !!