Hírek az EU Parlamentből!

EURÓPAI PARLAMENTI KÖZGYŰLÉS: A VAKCINÁZÁS NEM KÖTELEZŐ!
Covid-19 oltások: etikai, jogi és gyakorlati szempontok
Parlamenti Közgyűlés, Eredet: Közgyűlési vita 2021. január 27-én (5. ülés) (lásd 15212. dokumentum , a Szociális, Egészségügyi és Fenntartható Fejlődési Bizottság jelentése, előadó: Jennifer De Temmerman asszony). A Közgyűlés által 2021. január 27-én (5. ülés) elfogadott szöveg .

 • 7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is NOT mandatory and that no one is politically, socially, or otherwise pressured to get themselves vaccinated, if they do not wish to do so themselves;

7.3.1 Biztosítsák, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás NEM kötelező, és hogy senkit sem politikai, társadalmi vagy egyéb módon nem kényszerítenek arra, hogy beoltassák magukat, ha ők maguk nem akarják ezt megtenni;

 • 7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

7.3.2 Biztosítsák, hogy senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés a be nem oltás miatt az esetleges egészségügyi kockázatok miatt, vagy ha nem akarja beoltani magát; 

Tények a Covid-19-ről

A Covid-19-ről szóló, teljes hivatkozású tények, amelyeket a terület szakértői szolgáltattak, hogy segítsék olvasóinkat a kockázatok reális értékelésében. – Swiss Policy Research –

"PRIMUM NIL NOCERE!" - "Mindenekelőtt: NE ÁRTS!"
Hippokratész
Kr.e. 460-370

A 2020.08.21-én Budapesten megtartott Nemzetközi COVID – 19 Orvos Konferencia tapasztalatai alapján a következő közleményt adjuk ki:

Magyarországon a járványtani kritériumokat figyelembe véve, eddig járvány nem volt és nem is várható. Hazánkban a járvány kimondása a külföldi járványokra és a WHO-ra hivatkozva történt.  A világjárvány kimondása és fenntartásának alapja RT-PCR teszt folyamatos működtetése, teszt-pozitívak keresése. Kimondjuk, hogy a PCR teszt, mint az eredeti leírásában, csak tudományos célokra használható (Kary Banks Mullis), járványtani felhasználásra alkalmatlan. Ugyanis, ha a melegítési ciklusok számát emeljük 65 fölé, az álpozitív eseteket ad, 35 alatt pedig álnegatív eseteket, ez pedig lehetővé teszi az eredmény külső szabályozását. Csak a DNS polimeráz reakcióhoz szükséges melegítési ciklusok száma határozza meg ki lesz pozitív  és ki negatív. Figyelembe kell venni a sok féle teszt gyártót és a tesztek minőségi különbözőségeit is, mert ez is meghatározhatja a hamis eredményeket.  Ráadásul ismertté vált, hogy a WHO által megadott egyik primer szekvencia minden emberi DNS része,

WHO PCR TEST COVID-19

vagyis ez alapján az is feltételezhető, hogy az így betáplált valamennyi teszt képes pozitív eredményt adni mindenféle vírus nélkül. Sok esetben előre vírussal preparált tesztekkel találkozunk (Anglia, Tanzánia). A járvány miatt föllazult egészségügyi ellenőrzések miatt, akár 20%-os hatékonyságú gyorstesztek is piacra kerülhetnek (dr. Merkely Béla). Külföldön politikai küzdelmek zajlanak (pl. USA), ahol a járványt politikai célokra használják. Meghamisítják a teszteredményeket, pénzen vásárolnak statisztikai adataikhoz COVID-os alanyokat (pl. USA egy COVID pozitív beteg 13.000 dollárt, míg egy lélegeztetőgépre kerülő COVID-os 39.000 dollárt jelent az illetékes kórháznak), de az EU is több ezer euróval „jutalmazza” a COVID-os lélegeztető gép alkalmazását.

Ezért kérjük politikusainkat, hogy szigorúan csak a hazai járványtani adatok alapján korlátozzanak bármit országunkban, hiszen nálunk a tömegesen előforduló influenzajárvány idején sem volt soha ellátási gond. Ha ez megvalósul kellő figyelmet tudunk szentelni a nem COVID-os betegeink becsülettel történő ellátására.

Kérjük azt is, hogy az egyébként semmilyen mérvadó tudományos indoklással alá nem támasztott maszkviselési és távolságtartási szabályokat szüntessék meg, hiszen járványmentes időszakban ennek az eljárásnak a jótékony hatása nem értékelhető. A maszkviselés fokozza az emberek pánikérzetét, ami nemzetközi megfigyelések szerint emeli a depressziót és a szorongást, az öngyilkossági késztetéseket, rontja a súlyos krónikus betegek általános állapotát. Mivel gyerekekre kifejtett esetleges káros hatását nem is vizsgálták, ezért az ő esetükben tiltsák be a COVID 19-el összefüggésbe hozott maszkviselést.

Kérjük a sajtót is, hogy a hazug külföldi adatokkal ne bombázzák a magyarországi állampolgárokat. (pl. a nemrég lezajlott berlini COVID-os korlátozás ellen szervezett tüntetésnél is több mint 1,3 millió ember vett részt, és szinte a világ összes újságja gombnyomásszerűen 17.000 tüntetőről beszélt). Szükség esetén meggyőződésünk hogy a svéd modell a járható út, mert kevesek miatt a demokráciában a többség nem szenvedhet életre szóló hátrányokat. Fölajánljuk a munkánkat a közösen kialakított, egyeztetett, igaz célokért küzdő, a járványt koordináló vezetőségnek, „a mi országunk, a mi hangunk” elveinek megfelelően.

Legyen a magyar utunk egyéni, igaz és szolgálja minden magyar ember javát. Egy nagyon jó hír a konferenciáról, hogy prof. Sucharit Bhakdi által elmondott, az Egyesült Államok-béli és németországi kutatásokra támaszkodó vizsgálatok igazolták, hogy a T limfociták általi immunitás figyelembevételével már a lakosság 85%-os védettséget élvez, jóval meghaladva a nyájimmunitás minimális szintjét (60%). A genetikai állományunkba avatkozó oltásokra ne költsünk és ne ijesztgessük a kötelező COVID oltásokkal állampolgárainkat, hiszen hatékony, alacsony rizikójú oltás csak 5-7 éven belül készíthető, de nem egy folyton mutálódó vírusra. Az ennél rövidebb időn belül létrehozott oltások emberkísérletnek számítanak.

Kívánunk erőt és bölcsességet a jó döntésekhez, egyben gyógyító orvosok lévén, akiket köt a hippokrátészi eskü fölajánljuk önzetlen segítségünket!

Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért mozgalom nevében

Dr.Pócs Alfréd és Dr.Tamasi József

Kérdések egy jövőbeli oltással kapcsolatban

Ismeretes, hogy a vakcinákat gyártó gyógyszergyárak különböző jogi garanciák miatt nem vonhatók felelősségre a vakcina által okozott emberi károkért és tudjuk, hogy a gyártók adatokat sem adnak ki a vakcina összetételéről, azt üzleti titokként kezelik, pedig ez elég fontos szempont a védőoltás rizikójának megítéléséhez. A felelősséget az állam kell vállalja, most tehát a magyar állam. Az adott megvásárolt vakcinák esetén a magyar állam mennyire bizonyosodhatott meg a lehetséges biológiai kockázatok mértékéről és miként készül annak elhárítására?

Dr. Tamasi József
2020-11-10

 1. Elvégezték-e a kötelező állatkísérleteket?
 2. Elvégezték-e az összes kötelező humán kísérletet?
 3. Mi volt a kontroll vakcina?
 4. Van-e benne más szervezetből származó DNS, pl. majom, kutya, rovar, embrionális vagy daganat szövet?
 5. Engedélyeztették-e már Magyarországon?
 6. Van-e benne emberi embrionális vagy emberi daganat szövet, vagy egyéb szennyező anyag, amely visszamaradt a tenyészetből?
 7. Xeno-mikrotransplantáció. Az antigénen kívül egy adag oltóanyagban mennyi az az anyag mennyiség, amely fajidegen, szennyező, adjuváns, amely a szervezetben nem kívánatos immunreakciót indíthat be?
 8. Ellenőrizték-e az oltóanyag mutagén potenciálját?
 9. Ellenőrizték-e az oltóanyag karcinogén hatását?
 10. Milyen és hány adjuvánst tartalmaz, milyen mennyiségben? Alumínium? Higany/timerosal?
 11. Ha több adjuvánst is tartalmaz, az adjuvánsok kölcsönhatását ellenőrizték-e?
 12. Ellenőrizték-e a kész terméket mutagenezisre?
 13. Ellenőrizték-e a kész termék karcinogén hatását?
 14. Van-e benne élő baktérium/vírus?
 15. Van-e benne formaaldehid?
 16. Van-e benne antibiotikum?
 17. Ellenőrizték-e az élő anyag és az antibiotikum együttes megjelenésének hatását?
 18. Van-e benne nano-chip? Ha igen, kikhez jut el a chipen tárolt, vagy a chipre kerülő, azon tárolt információ (konfidencialitás, személyiségi jog, adatvédelem)?
 19. Milyen kiszerelésben forgalmazzák? Csak egy adag van az ampullában, vagy több dózis?
 20. Milyen szer/anyag felelős a sterilitásért?
 21. Adható-e várandós anyáknak?
 22. Adható-e gyermekeknek? Ha igen, milyen korhatár felett?
  Adható-e immundeficites betegeknek?
 23. Adható-e immunrendszeri problémákban szenvedőknek?
 24. Adható-e krónikus betegségekben szenvedőknek, pl. asztma, diabetes, pajzsmirigy betegek, autoimmunbetegeknek?
 25. Van-e benne allergén, vagy táplálék allergiát kiváltó anyag (pl. mogyoró olaj, ricinus olaj, stb.?
 26. Adható-e rákbetegeknek, vagy remisszióban levőknek?
 27. Van-e valamilyen gyógyszer összeférhetetlenség?
 28. Milyen kombinációkat ellenőriztek?
 29. Benne voltak-e a lakosság által gyakran szedett gyógyszerek (diabetes, magas vérnyomás, szívgyógyszerek stb.)?
 30. Mennyi a kivárási idő más oltás beadása után?
 31. Ellenőrizték-e, hogy más oltás beadása után (pl. influenza) van-e túlnövekedett immunválasz, citokinvihar?
 32. Milyen hatással van az 5 G tornyokon keresztül sugárzott különböző frekvenciáknak és impulzusnagyságoknak a beoltott betegekre, azok élettani funkcióira (légzés, szívritmus, vérnyomás változás stb.) ?
 33. Hogyan sikerült lerövidíteni az 5-15 évet oltóanyag előállítási kísérleti időt?
 34. Ki vállalja a felelősséget a gyorsított eljárás miatt?
 35. Merkely professzor szerint az USA FDA végzi a vizsgálatokat, de az FDA-nak nincs laboratoriuma csak szakértői – ki végzi tehát a vizsgálatokat?
 36. Nano szennyeződés van-e benne?
 37. Milyen másfajta vírus, vagy vírus részecske van még benne?
 38. Milyen mellékhatások várhatók az oltás beadása után?
 39. Mivel ez genetikai anyag, több generáción keresztül kellene vizsgálni, hány generáción keresztül vizsgálják, vizsgálták?
 40. Korábbi COV1 elleni vakcináknak nagyon komoly szövődményei voltak, – mi történik itt a vakcina utáni reinfekció során?
 41. Mennyi ideig hat a védő hatása? Hányszor akarják beadni?
 42. Van-e egyáltalán értelme egy gyorsan mutálódó vírusból oltást készíteni? (ld influenza esete, melynek hatékonysága jó esetben 15-20%)
 43. Adható-e mitokondriális sérüléssel/ redox diszfunkcióval/magas heteroplazmával vagy genetikai sérüléssel rendelkező betegeknek? Tesztelték-e ezt vagy csak elméleti következtetés?
 44. Tartósításra használtak-e magas deuterium tartalmu vizet?
 45. A tesztelések után állatoknál milyen post marketing ( 5-10 év) megfigyelt mellékhatások jelentkeztek és milyen valószínűséggel fordulhatnak elő a human gyakorlatban?
 46. A post marketing jelentéseket nem jelölik gyakorisággal mint a tesztelés alatti mellékhatásokat, de sokszor ezek komolyabbak lehetnek és gyakoríbbak.
 47. Amennyíben ’emlékeztető oltás’ van megjelölve, ennek mi az oka? (Tudjuk az elméleti magyarázatot, a konkrét esetben ezt mi indokolja).
 48. Figyelembe véve az új koronavírus rendkívüli sokféleségét, mutációit, melyik ellen fog védeni a kifejlesztett védőoltás?

Dr. RASHID A. BUTTAR

“…szeretném megértetni az EMBERekkel, hogy honnan is ered a probléma.”

A.D. 2020. Áldás havának 27-ik napján.

Dr. REINER FUELLMICH

Emberiség elleni bűntett a nürnbergi normák szerint.”

Sadhguru - Coronavirus Outbreak in China

Válasz-OK MESTERi szintEN!

SADHGURU MESTER válaszolt!

A.D. 2020. Jégbontó havának 10-ik napján.

DAVID ICKE - THE TRUTH BEHIND THE CORONAVIRUS PANDEMIC: COVID-19 LOCKDOWN & THE ECONOMIC CRASH

DAVID ICKE komplex választ adott!

“THEY DO NOT GIVE A SHIT ABOUT YOU!!!”
“LESZARJÁK, HOGY MI LESZ VELED!!!”

A.D. 2020. Kikelet havának 18-ik napján.

Dr. Tamasi József belgyógyász tárja fel a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos csúsztatásokat

SZAK-EMBER, MESTER GYÓGY-ÁSZ

“MIKOR IGAZOLTAK TÉNYSZERŰEN EGYETLEN ESETET IS ???!!!” – SOHA!!!” <– (szerk.)

A.D. 2020. Földanya havának 25-ik napján.

Koronavírus átverés helyett orvosi tudományos tények

Dr. Lenkei Gábor

Ez a film egy jobb, biztonságosabb, emberhez sokkal inkább méltó jövő képét vázolja fel.

A.D. 2020. Magvető havának 3-ik napján.

Hydroxychloroquine, Zink, D vitamin

Praktizáló doktorok a nyilvánosság elé tárták az általuk észlelt tényeket. Gyógymódokat és terápiákat alkalmaznak számos kritikus területen nemcsak a fertőzések kapcsán.

A.D. 2020. Szelek havának 20-ik napján.

Bezár
error: Az oldal állandó felügyelet és védelem alatt áll !!