A világhálón elérhető, fellelhető és Erővel Bíró kapcsolódási pontok:

 • MAG – URA 
  4. Alaptétel: VAN egy mágikus Szent Korona. Bennünk, velünk, általunk ébred az ősemlékezet és újul a világrend! A kozmikus isteni szeretet, tudás és rend kiárad, és létrehozza A MAG globális ORSZÁGÁt: ez a Föld népeinek Ősi Királysága – az Archiregnum. A magyarság Koronája tehát minden kétséget kizáróan a Föld legfelsőbb, első és utolsó Hatalma. Nem pusztán jelkép, hanem valóságos Hatalomgyakorló. Politikai, jogi, történelmi, üdvtörténeti és vallási, szakrális, energetikai, tudományos és művészeti értelemben is. Manapság sokan, sok szempontból foglalkoznak a Szent Koronával, és a Szent Korona Őfelsége sokakat, sok szempontból megszólít, elhív és avat. A Vele kapcsolatos érzések, tudás és élmények sok szinten jelentkeznek, a befogadó szintjétől függően. Alapvetően Vele kapcsolatban van egy tárgyilagos ismerettár, van egy misztikus, szakrális információtér, és van egy teljesen egyéni, személyes, bennsőséges viszony. Mindezek alapján a Szent Korona teremt egyrészt egy Kárpát-közösséget, másrészt egy globális közösséget, harmadrészt pedig becsatol egy kozmikus közösségbe. Legaktuálisabb üzenete, ami emlékeztető és figyelmeztető: a TELJES, FELTÉTLEN BÉKE és IGAZSÁG.

 • TURUL Tanács
  Aki úgy gondolja, hogy a jelenben a kormánypárt vagy az ellenzéki pártok pártszintű vagy az egyházak vallási szintű érdekérvényesítésének lehetősége a tét, az erősen ismerethiányos vagy megtévesztett állapotban van. Önhibáján kívül nem képes felismeri a kialakult helyzet jelentősségét. A földi élet rendszerének, azon belül a sok más teremtmény mellett az emberiségnek a fenntartható létezése a tét!!! Melynek Te és családod is része vagy!!!

 • Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet
  Az OPPT [Emberi Közösségek Érdekképviselete] jogszerűen lezárja a részvénytársaságokat, bankokat, és kormányokat annak okán, hogy rabszolgaságot és magán pénzrendszereket működtettek.
  – eltörölte az összes adósságot,
  – helyreállította az emberek jogi alaphelyzetét,
  – visszavonta a bankok, „kormányok” és a vállalatok működési engedélyét, amelyről itt található a tájékoztató: Tájékoztató a bankok, „kormányok” és vállalatok felszámolásáról
Bezár
error: Az oldal állandó felügyelet és védelem alatt áll !!